Praktiske informationer

Alle er velkomne

Festivalen er for Gospel-kids grupper, alle øvrige kor og grupper, børne- og juniorklubber, Gospel-kids korledere og alle andre sangglade - også for dig, som ikke har prøvet at synge i kor før. Alle er velkomne!

Tider

Ankomst: Fredag d. 17. marts kl. 17.00 - 17.30

Koncert: Lørdag d. 18. marts kl. 19.00

Adresse

Sydvestjyllands Efterskole
Kirkebrovej 7
6740  Bramming

Lejrchef

Henrik Bak Jepsen, korleder i Gospel-kids Grindsted og arbejder som a-kassekonsulent i Krifa.

Medbring

Sovepose, liggeunderlag/luftmadras, toiletsager, udendørstøj (inkl. regntøj), drikkeflaske, sjov hovedbeklædning (til festivalmiddagen), m.m. 

Festival t-shirt

Sydvestjyllands Efterskole giver en festival t-shirt til alle børn og medvirkende. Vælg hvilken størrelse t-shirt du ønsker ved tilmelding. Voksne kan købe en festival t-shirt for 50 kr. ved tilmelding.

Minde-cd

Der bliver optaget en minde-cd ved koncerten, som kan bestilles ved tilmelding for 75 kr. Cd'en bliver sendt, når den er færdig - ca. en måned efter Gospel-kids Festival.

Noder til sangene

Noderne til de tre nye sange til Gospel-kids Festival 2017 kan du bestille ved tilmelding for 25 kr. for et sæt.

Du får ikke brug for noderne på Gospel-kids Festival, så du får en kuvert med noderne med hjem fra festivalen.

Udvalgte noder på øvrige sange brugt ved festivalen kan købes ved koncerten lørdag aften.

3 spritnye sange og ny opsamlings-cd

Igen i år har vi skrevet tre nye sange til festivalen, og udover det udgiver Gospel-kids en opsamlings-cd med re-miksede og re-masterede sange fra de foregående tre festivaler - og selvfølgelig også de tre helt nye sange fra 2017. 12 fede sange i alt! Cd’en koster 125 kr. og kan bestilles, når du tilmelder dig, eller du kan købe den på festivalen. Alle sangene, både de tre nyskrevne og de gamle, kan også fås som singback til 125 kr. Efter festivalen koster begge cd’er 150 kr. pr. stk.

Ved køb af både minde-cd og opsamlings-cd ved tilmelding eller på festivalen får du begge dele for 175 kr.

Overnatning – grupper

Overnatning og grupper bliver opdelt efter klassetrin: 0.-3. klasse og 4.-7. klasse. Hvis du ønsker at bo sammen med en, som tilhører den yngste gruppe (0.-3. klasse), skal du følge de yngstes program. Børnene spiser og sover sammen i grupperne. Der er en voksen i alle grupper. Man skal medbringe madras/liggeunderlag til at sove på. 

De store piger kommer til at sove i foredragssalen og de store drenge i klasseværelser. Der kan være små, som også kommer til at sove i klasseværelser.

Deltagerbrev

Sendes pr. mail ca. en uge før festivalen til den mailadresse, du skriver på ved tilmelding.

Deltagerliste

Alle deltagere får en liste over, hvem der er tilmeldt festivalen. Listen indeholder fornavn, efternavn, telefonnummer, adresse og klassetrin. På den måde kan man se, om man kender en, der skal med og evt. arrangere fælleskørsel. Skriv en mail til musik(at)imh.dk hvis du ikke ønsker dine oplysninger på listen.

Flyers og plakater

Hent flyeren her.

Hent plakaten her.

Trykte flyers og plakater kan rekvireres på musik(at)imh.dk.

 

Flyer

Plakat