Opstart af Gospel-kids

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe dig med opstart, så kontakt en af konsulenterne her.

Børneattest

I skal have en børneattest på alle ledere - læs mere her.

 

Materiale

Vi har materiale klar, der er lige til at gå til. Materialet består at en cd, singback, dvd med fagter, nodehæfte, tekstark til børnene og andagtshæfte. Du kan se vores materialer her og købe materialer her.

Du skal bare bestille en pakke. Er du i tvivl om, hvilken pakke der passer til jeres kor, så kontakt en konsulent, og vi vil guide dig. Hvis koret bliver tilsluttet DFS, får du 10% rabat på alle pakker du køber, de skal dog købes igennem DFS landskontor. Hvis koret bliver en DUF-klub, får du 50% på alle vores pakker. Spørg gerne en konsulent om, hvordan du bliver en DUF-klub eller DFS landskontor på tlf. 82 27 12 16. 

 

Tilslutningsskema

Udfyld dette tilslutningsskema for at blive tilsluttet Gospel-kids netværket i Danmark. Når I bliver tilsluttet Gospel-kids netværket i Danmark vil dit kor komme til at stå på vores hjemmeside. På tilslutningsskemaet kan du også skrive, om du ønsker at være tilsluttet DFS og ønsker at være en DUF-klub. Har du spørgsmål til blanketten, kan du kontakte Birthe Simonsen på mail eller tlf. 82 27 12 15. Skemaet skal sendes til musik(at)imh.dk eller IM-musik, Korskærvej 25, 7000 Fredericia.

 

Festival

Vær med på festivalen og få ny inspiration som leder og se, hvordan børnene nyder at synge i det store fælles kor. Find her på hjemmesiden, hvornår næste festival er.

 

Forslag til samling

En samling kan se forskellig ud, her et forslag

  • Opvarmning
  • Sang
  • Pause
  • Leg
  • Sang og afslutning