Lørdag den 20. marts 2021

Gospel-kids Satellit Festival

Spørgsmål: ”Hvad er Gospel-kids Satellit Festival?”

Svar: Et sted i Danmark, hvor tilmeldte børn kan deltage i årets Gospel-kids Satellit Festival. Tidspunktet er lørdag den 20. marts 2021 kl. 10.00 – ca. 18.00. Alle tilmeldte børn får en festival-T-shirt og et armbånd, ligesom vi plejer på Gospel-kids Festival. Er det ikke muligt at få plads eller være med i en satellit, kan I også tilmelde jer og afholde en Gospel-kids Satellit Family-Festival hjemme i stuen.

Uanset hvor I befinder jer, så vil I opleve at få dirigent og konferencier på storskærmen. I vil lære nye sange fra Gospel-kids helt nye udgivelse, Fadervor, der bliver præsenteret første gang på denne særlige festival.

Så hold øje med hjemmesiden her – i løbet af uge 1 vil vi have flere informationer klar til jer!

På Gospel-kids komiteens vegne

Linda Kofoed Iversen,
Landsleder for IM-musik

 

Informationen herunder er fra 2020.

Pga. situationen med coronavirus blev vi desværre nødt til at aflyse Gospel-kids Festival, det er vi kede af. 

Til festivalen producerede vi tre nye sange ”Gud er”, ”Jesus er min seje storebror” og ”Helligånd, Helligånd”. Sangene er lagt på de digitale medier, så I kan synge dem derhjemme, og noderne kan købes på nodebasen.dk.

GKF - For alle sangglade børn i 1.-8. klasse

Velkommen til Gospel-kids Festival (i Jylland). Til denne festival har vi temaet "Gud er…", som vi skal synge og høre om. Festivalen er for alle sangglade børn i 1.-8. klasse.

På Gospel-kids Festival får børnene masser af sang både i et kæmpe stort kor og i enten lillekoret eller storekoret. Festivalen slutter med en koncert, hvor børnene synger de sange, de får lært på festivalen, og et godt band spiller til. Det skal opleves!

Der vil også være aktiviteter, bibelfortælling, sjov og hygge. Festivalen har et tæt program, og det er vigtigt for os, at børnene får en god oplevelse. Derfor er det godt at tale med dit barn om, hvad der skal foregå. Det er også vigtigt, at dit barn er indstillet på at deltage i ”hele pakken”, dvs. synge i kor, deltage i aktiviteter og sove på skolen.

Voksne er også velkomne både som hjælpere i hele festivalen og til korlederworkshoppen lørdag. Læs mere under voksne.

Vi har arbejdet på at finde flere pladser, og det er lykkedes, så vi håber, at der bliver plads til alle.

Festivalen arrangeres af IM-musik, Gospel-kids, DFS og Sydvestjyllands Efterskole.

 

 

Kontakt

Birthe Simonsen

Kontorsekretær - tovholder
IM-musik
E-mail
Tlf. 8227 1215

Festival t-shirt
Tre spritnye sange på cd
Korlederworkshop
Giv en gave