GKF - For alle sangglade børn i 2.-8. klasse

Velkommen til Gospel-kids Festival i Bramming, Jylland. Festivalen er for alle sangglade børn i 2.-8. klasse. "En for alle" er årets tema på vores Gospel-kids Festivals. Vi sætter fokus på, at der er én, som har gjort alt godt for os alle: Jesus er frelser for alle! Alle kan være med hos ham, uanset hvad vi selv tænker og føler – eller hvad andre måtte mene. Han vil følges med os alle dage. Der er som tidligere år skrevet tre helt nye sange, som vi skal lære – det bliver en kæmpe fest!

På Gospel-kids Festival får børnene masser af sang både i et stort fælles kor og i enten lillekoret eller storekoret. Festivalen slutter med en koncert, hvor børnene synger de sange, de får lært på festivalen, og et band spiller til. Det skal opleves!

Der vil også være aktiviteter, bibelfortælling, sjov og hygge. Festivalen har et tæt program, og det er vigtigt for os, at børnene får en god oplevelse. Derfor er det godt, at barnet kender programmet hjemmefra. Det er også vigtigt, at deltagere er indstillet på at deltage i ”hele pakken”, dvs. synge i kor, deltage i aktiviteter og sove på skolen.

Voksne er også velkomne både som hjælpere i hele festivalen og til korlederworkshoppen lørdag. Læs mere under voksne.

Festivalen arrangeres af IM-musik, Gospel-kids, DFS og Sydvestjyllands Efterskole.

Kontakt

Birthe Simonsen

Kontorsekretær i IM-musik - Tovholder
E-mail, Tlf. 8227 1215