Voksne er også velkomne

Vi har brug for voksne og unge til at hjælpe os med at give børnene en god oplevelse - være der for børnene. Har du lyst til at være med som voksen på festivalen, skal du tilmelde dig her på hjemmesiden. Hvis du er ungleder i jeres lokale kor eller klub, er du også velkommen. Du vil få opgaver på lige fod med de øvrige voksne.

 

Opgaver for voksne

Som voksen deltager vil du ved overnatning få ansvar for børnene i det område, hvor du sover (sammen med andre voksne).

Til bespisning vil du få tildelt et bord, som du skal spise ved. Her vil vi bede dig have øje på de børn, der spiser ved bordet. Hvis du deltager med en gruppe børn, vil der være børn fra din gruppe og evt. andre børn, som spiser ved dit bord. 

Du vil blive bedt om at hjælpe med praktiske opgaver (tørre borde af, feje/støvsuge gulve o.lign.) og være gårdvagt.

Du får mulighed for at blive inspireret af de andre voksne bl.a. til korarbejde.

Det er vigtigt for os, at der først og fremmest er plads til børnene på festivalen, så der er et begrænset antal voksen-pladser. Du får besked, hvis vi har nok voksne til at hjælpe.

Som noget nyt vil vi i år bruge hallen til overnatning til kvinder. Vi indkvarterer passende antal voksne ved børnene, og resten bliver indkvarteret i hallen. Det er et stort puslespil at lave indkvarteringen, så derfor kan man ikke forvente, at vi kan opfylde specifikke ønsker til overnatningssted.
Tilmeldingen åbner mandag den 29. januar kl. 16.