Praktiske informationer

Tider

Ankomst: Fredag den 26. januar kl. 18.30

Koncert: Lørdag d. 27. januar kl. 19.00.

Adresse

Bethesda
Rømersgade 17
1362 Kbh. K

Festival t-shirt

Alle børn og medvirkende får en festival t-shirt. Vælg hvilken størrelse t-shirt du ønsker ved tilmelding. Størrelsen er kun vejledende; du vil få en t-shirt, der passer til dig. Du kan vælge imellem flg. størrelser: 116, 128, 152, 164, S, M, L og op til 5XL.

Overnatning

Alle bliver indkvarteret i tre lokaler (pigerne i to lokaler efter klassetrin og drengene i ét lokale). Du skal medbringe madras/liggeunderlag til at sove på.

Inddeling i grupper

Alle deltagere inddeles i grupper efter hvilken klasse, børnene går i: 1. - 4. klasse og 5. - 7. klasse. Børnene spiser sammen i grupperne. Der er en voksen i alle grupper. På tilmeldingen kan man skrive en eller to, som man gerne vil i gruppe med. Er der forskel i alder, er man velkommen til at følges ad hos de yngste. For at følge programmet for de store skal man gå i 5.-7. klasse.

Afhentning på Nørreport Station

Har I brug for, at deltagere afhentes på Nørreport Station fredag mellem kl. 18.00-18.30, bedes I kontakte kontorsekretær Birthe Simonsen senest dagen før festivalen på mail eller tlf. 82 27 12 15 (kl. 9.30 - 15.00).

Deltagerbrev

Sendes pr. mail ca. en uge før festivalen til den mailadresse, du skriver på ved tilmelding.

Der sendes information om gruppeinddeling samt en deltagerliste med fornavn, efternavn, postnr., by, telefonnummer og klassetrin, så du kan se, hvem af vennerne der skal med og evt. arrangere fælleskørsel. 

Ønsker du nogle af disse oplysninger skjult på listen, kan der gives besked på mail til Birthe Simonsen ved tilmelding.

Medbring

Sovepose, madras/liggeunderlag, toiletsager, hjemmesko og udendørstøj.

Der kan ikke købes slik på festivalen, men der bliver mulighed for at handle i en 10'er-butik ved siden af Bethesda lørdag eftermiddag. Medbring max. 30 kr.

Flyers og plakater

Hent flyeren her.

Hent plakaten her.

Trykte flyers og plakater kan rekvireres på musik(at)imh.dk.

Flyer

Plakat