Inspiration til ledere lørdag eftermiddag på Gospel-kids Festival. Tre spændende workshops. Bagefter bliver der erfaringsudveksling for korledere. 

Første session kl. 13.50-15.05

(Mens der er korøvelser for børnene)

Vælg mellem:

1. Opvarmning, stemmetræning og børns stemmeudvikling

v. Berit Hougaard Pedersen, Kirke- og kulturmedarbejder for børn og musik, cand mag i musik. Børnekorleder og frivillig i Vejle Gospel-kids.

Beskrivelse: Kunne du godt bruge nogle nye, gode idéer til opvarmningsforløbet i jeres Gospel-kids gruppe, og vil du gerne blive klogere på, hvordan man kan træne børns stemmer, samt hvordan børns stemmer udvikles, kan du få mulighed for det ved denne workshop.

 

 

2. Idéer til videreudvikling af bevægelser og dans til sangene

v. Kerne Kids, Klovborg

Beskrivelse: Har I godt styr på bevægelserne til de sange, I bruger, og vil I gerne videreudvikle jeres optræden, er der mulighed for at finde inspiration ved denne workshop, hvor der både præsenteres værktøjer til danse samt eksempler på koreografi (praktiske øvelser).

3. Introduktion til den nye GK CD Gaveregn og andagtshæftet

v. Elisabeth Holdensen, Gospel-kids konsulent og pædagog

Beskrivelse: Den nye Gospel-kids CD Gaveregn er klar, og du kan til denne workshop høre om tankerne bag temaet for CD’en som helhed samt de enkelte sange. Du vil også blive introduceret til andagtshæftet, og hvordan det kan bruges. Elisabeth er konsulent i DFS og Gospel-kids og er med i gruppen, der har lavet CD’en.


Materialer til børnene

CD med 12 nye sange
Giv en gave

Anden session kl. 15.45-17.00

(Mens der er aktiviteter og generalprøver for børnene)

Erfaringsudveksling

v. Elisabeth Holdensen, Gospel-kids konsulent og pædagog

Mød de andre og del glæder og udfordringer

Korarbejdet er rigtig spændende, men kan også være et udfordrende arbejde! Hvordan bevarer man gløden og glæden i arbejdet på trods af udfordringerne med både børnene og alle de praktiske ting?
Vi vil her sætte fokus på de glæder og udfordringer, der er i arbejdet med børn, og vi håber på, at du også har nogle gode idéer med til os andre.


Pris

100 kr. inkl. eftermiddagskaffe og aftensmad.

Workshoppen er gratis for alle Gospel-kids korledere og ledere/dirigenter, som medvirker på IM-musiks arrangementer.


Mulighed for inspiration

Deltagere i korlederworkshoppen er velkomne til at deltage i Gospel-kids Festival fra lørdag formiddag og være med til korøvelserne for at få inspiration. Hvis du ønsker dette, skal du tilmelde dig bespisning ved tilmelding. 

Formiddagskaffe lørdag koster 15 kr. og middagsmad koster 40 kr.


Flyer

Du kan se flyeren HER.

Du kan printe to flyers på et A4 ark HER (fylder 17 MB).


Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage i hele Gospel-kids Festival den 16. - 17. marts, skal du tilmelde dig til Gospel-kids Festival Jylland - HER.

På tilmeldingen på denne side kan du kun tilmelde dig til korlederworkshoppen.

Tilmeld dig korlederworkshoppen her