Praktiske informationer

For børn med særlige behov og deres familier

Børn skal have mindst én voksen ledsager med. Vi vil under festivalen følge programmet så vidt muligt, men der vil kunne ske uforudsete ændringer undervejs.

Vi har fået en del spørgsmål på, hvem der er i målgruppen. Det korteste svar er dem, der har lyst til at være med og kan lide at deltage i sang og dans. Festivalen er umiddelbart for børn op til ca. 13 år.Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om det, hvis du er i tvivl, om det er noget for dit barn.

Tider

Ankomst: Fredag d. 22. oktober mellem kl. 14.00 - 15.00

Afrejse: Lørdag d. 23. oktober, når vi har spist aftensmad

Adresse

Sædding Efterskole
Astrupvej 3
6900  Skjern

Festival t-shirt

Alle børn får en festival t-shirt. Vælg hvilken størrelse t-shirt du ønsker ved tilmelding. 

Indkvartering

Alle familier bliver indkvarteret på et værelse, hvor I også har mulighed for at være i løbet af dagen, hvis der er brug for en pause fra programmet. Der er to senge på hvert værelse og derudover madrasser, så der er plads til jer alle. Husk ved tilmelding at informere om særlige forhold, vi skal være opmærksomme på ifm. indkvartering.

Fest og festmiddag

Lørdag slutter vi af med en kæmpe cirkusfest! Vi får hyggeligt besøg af præsten Orla Villekjær og hans gode ven, der er en klovn. Alle børn kommer på scenen for at optræde med sang, dans og musik. Efter festen spiser vi sammen – også dessert!

Spørgsmål vedrørende forplejning

Har du eller dit barn behov for en særlig diæt, som du gerne vil drøfte med vores køkkenleder inden tilmelding, er du velkommen til at kontakte Lene Lokjær Pedersen på telefon 5151 2126.

Tilmelding

 Du kan tilmelde dig her på siden fra tirsdag den 10. august kl. 12

Deltagerbrev

Sendes pr. mail ca. en uge før festivalen til den mailadresse, du skriver på ved tilmelding.

Deltagerliste

Alle tilmeldte får en liste over deltagere på festivalen. Listen indeholder fornavne, efternavn, alder og hjemby. Skriv en mail til musik@imh.dk, hvis du ikke ønsker dine oplysninger med på listen.

Medbring

Sovepose/dyne, lagen, toiletsager, håndklæde og tøj til at være både ude og inde.

Postkort - invitationer

Hent postkortet her.

Trykte postkort kan rekvireres på musik(at)imh.dk.

Forside
Bagside