Program – programpunkter skrevet med kursiv er uddybet nedenfor.

Fredag 

14.00 Drop-in og indkvartering

15.00 Sjov opstart – korøver 

15.45 Fri tid

17.00 Aftensmad

18.30 Aftenarrangement - familiefokus – bibeldryp – sang 

19.15 Forfriskning – herefter sengetid for de yngste

Spil og hygge for de store 

21.00 Seminar for forældre

 

 

Lørdag

7.30 Løbende morgenmad 

8.30 Bibeldryp - sang

9.00 Workshops  

10.45 Korøver 

11.30 Middag – herefter fri tid

14.00 Korøver – på scenen

14.30 Fri tid

16.30 Fest – med præst, klovn og kor på scenen

17.30 Festmiddag

 

Indkvartering

Alle familier bliver indkvarteret på et værelse, hvor I også har mulighed for at være i løbet af dagen, hvis der er brug for en pause fra programmet. Der er to senge på hvert værelse og derudover madrasser, så der er plads til jer alle. Husk ved tilmelding at informere om særlige forhold, vi skal være opmærksomme på ifm. indkvartering.

Korøver

Vi skal alle lære nogle gode sange med bevægelser til, som vi skal synge på scenen til vores fest lørdag. De voksne skal også være med til at lære sangene, så I kan synge dem sammen, når I kommer hjem.

Fri tid

Fri tid betyder, at der ikke er en bestemt aktivitet på programmet, men der er stadigvæk flere gode muligheder for at være aktive sammen – både ude og inde. I kan fx lege eller spille et spil i dagligstuen, tegne på sten eller papir,

Bibeldryp

Vi skal høre nogle gode dryp fra bibelen, fordi Gud har noget godt at sige til os.

Seminar for forældre

Info kommer på senere.

Workshops

Lørdag formiddag vil der være flere workshops, som der vil være mulighed for at deltage i. I vælger på dagen, hvad I gerne vil – og det er både en mulighed at være samme sted hele tiden eller at gå til og fra, som I har lyst til. Alle workshops vil blive beskrevet her på hjemmesiden, når vi har alle aftaler på plads.

Fest og festmiddag

Lørdag slutter vi af med en kæmpe cirkusfest! Vi får hyggeligt besøg af præsten Orla Villekjær og hans gode ven, der er en klovn. Alle børn kommer på scenen for at optræde med sang, dans og musik. Efter festen spiser vi sammen – også dessert!