Udvalget bag festivalen

 

 

Frederik Meyer Olesen

Hvem er jeg:

Jeg er konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, og så er jeg helt vild med god musik. Så meget, at jeg faktisk også laver lidt selv en gang imellem. Jeg er 27 år gammel, og når jeg ikke spiller musik, så bruger jeg en del tid på at spille discgolf.

 

Hvorfor er Gospel-kids Special Festival en god idé:

Det er det, fordi ALLE har godt af lidt fest, sang og glæde i livet, og Gospel-kids Special Festival sætter nogle rammer, hvor man kan deltage uden nogen krav til forudsætninger, så ALLE kan være med.

 

 

Linda Kofoed Iversen

Hvem er jeg?

Jeg er gift med Karsten, og vi har tre børn på 15+. Jeg er ansat som landsleder i IM-musik og glæder mig dagligt over alt det gode arbejde, som både ansatte og frivillige gør for at skabe gode rammer for sang og musik i vore fællesskaber, kirker og land. Jeg er glad for at spille – både klaver og brætspil. Og så er børn og musik bare en fantastisk kombination.

 

Hvorfor er Gospel-kids Special Festival en god idé?

Fordi det handler om børn, familier, sang, sjov, musik og Guds ord. Jeg er overbevist om, at vi har brug for, og mange vil få glæde af netop denne festival. Jeg har et ønske om, at vi ser ethvert menneske med Guds blik: Skabt i hans billede, uendeligt værdifuldt og ubetinget elsket!

 

 

Maja Rand

Hvem er jeg?

Jeg hedder Maja og er gift med Benny. Sammen har vi 3 skønne børn; Samuel på 11 år, Rebekka på 8 år og Naomi på 6 år. Vi bor på en dejlig gård i Løsning, hvor vi har heste, hund og kat. Vi nyder at komme i Løsning missionshus og kirke. Jeg arbejder som Klinisk Diætist på et sundhedscenter. Lige nu glæder jeg mig hel kodyl vildt meget til Gospel-kids Special Festival!

 

Hvorfor er Gospel-kids Special Festival en god idé:

Vores Rebekka har downs syndrom. Hun elsker musik, fest og mennesker. Jeg ville egentlig elske, at Rebekka skulle med på den almindelige Gospel-kids Festival, men da jeg snakkede med Linda fra IM-musik udbrød hun: “Jamen, hvorfor laver vi da ikke en festival for børn i samme båd som Rebekka?!” Så det har vi gjort - Velkommen til! 

  

Tove Søgaard

Hvem er jeg?

Jeg hedder Tove og er landsleder for Kristelig Handicapforening. Bor i Timring, har en dejlig familie, mand, børn, svigerbørn og børnebørn. Arbejder i Aarhus/Torvet. Jeg nyder at være sammen med gode venner og elsker at synge, især om Gud og Hans kærlighed til os.

 

Hvorfor er Gospel-kids Special Festival en god idé?

Det er det fordi, at det er fantastisk at synge, lege og være sammen i et fællesskab, hvor det er SUPER VIGTIGT, at alle hører og mærker, at de er elskede og værdifulde – af Gud vores Far. – Det er nemlig den allervigtigste grund til, at vi inviterer til festival.