Voksne

Børn skal have en forældre/voksen ledsager med på festival. En forælder kan godt have flere børn med. Det er vigtigt, at børnene har en primær omsorgsperson, som kan støtte barnet både praktisk og følelsesmæssigt i løbet af festivalen, så det bliver en god oplevelse at være med. Der vil ikke være medvirkende til at pleje eller sørge for den individuelle støtte til børnene, da vi slet ikke har tid nok til at opnå den fortrolighed med hinanden. Vi ønsker at skabe gode rammer for, at I som familie får en god fælles oplevelse i selskab med andre familier.

 

 

Hverdagsglæde - også når livet er op ad bakke

Seminar for voksne ved Irene Aarestrup

Irene er uddannet psykolog og arbejder til daglig med børn, unge og familier i Vejle Kommune. Derudover har hun egen praksis, hvor hun primært tilbyder samtaleforløb og undervisning af forskellig slags.

Irene er gift med Peer og sammen har de 3 unge voksne sønner. Den mellemste søn er født med flere funktionsnedsættelser og bor i dag på en institution. Aftenens oplæg vil således både have en teoretisk vinkel, men også være præget af personlige erfaringer.