GOSPEL-KIDS DANMARKSKORET

GK-DK koret er et kor med håndplukkede sangere fra hele Jylland, der elsker at synge og sprede glæde via troen på Jesus. Derfor synger vi sange med et budskab, et budskab om hvem Jesus var og er, og hvad han har gjort for os.

Vi er nogle af de få, der kan give en koncert for hele familien, så uanset om du skal du lave et udadrettet arrangement i kirken eller missionshuset, eller det er for dem der allerede kommer meget i kirken, så vil vi kunne levere en musikalsk og indholdsrig oplevelse på et højt niveau, med et kanon dygtigt band og et kor der sprudler af livsglæde. 

Har du et kor lokalt, så kan vi performe nogle af sangene sammen.

BLIV EN DEL AF KORET


Det er muligt at ansøge om at komme med i GK-DK koret. Man kan sende en video ind med dans og sang til peter@atlasmusic.dk. Den kan sendes i løbet af foråret. Midt i juni får man besked, om man er blevet optaget.

KORLEDERE

Peter S. Ringgaard - Ejer af ATLAS MUSIC - Tidligere projektleder af Gospel-kids udgivelserne

BANDET

Vi er stolte over vores fantastiske band
Trommer: Bjarne Klitgaard
Bas: Poul Krabsmark Mundbjerg
Guitar: Thomas Boel Nielsen
Tangenter: Nicolai Abildtrup Sørensen

PRISER OG BOOKING

En koncert med GK-DK koret koster 11.000 kr + koda og kørsel af 3 biler fra Aarhus. Vi kommer med et kor på 6-9 sangere og et fire mands band, lydmand og alt lydudstyr. I tillæg kan købes scene, lys og bagtæppe.

Kontakt Peter S. Ringgaard for nærmere info og booking

M: peter(at)atlasmusic.dk T: 415 88 418

GLÆDE OG TAKNEMLIGHED

Det er de 2 ord, som jeg vil bruge som hovedoverskrift efter at have haft besøg af GK-DK koret.

Børnene formåede – på trods af deres unge alder – at gøre de meget vedkommende tekster både levende og seriøse. Man oplever ikke teksterne og sangene som udenadslære, som bliver sunget uden engagement, men hele vejen igennem udstråler børnene i både stemme og udtryk at det, de synger om, er vedkommende og levende for dem.

Teksterne i sangene er tydelige og meget vedkommende i forhold til at leve livet, men også i forhold til at leve livet med Gud, og hele vejen igennem er det afpasset med koreografi, som understøtter sangenes budskab.

Hold op, hvor er de dygtige! At leve og tro på Gud, leveres i børnehøjde, med alt, hvad det indebærer. Der er plads til både dybde, eftertænksomhed og sprudlende glæde – noget som både børn og voksne kan relatere til.

Som ekstra bonus havde børnene et velspillende band med – som igennem både deres spil og udtryk emmede af glæde og entusiasme.

Og hvor er vi imponerede, glade og taknemmelige! Sangen, musikken, dansen og glæden smitter af på os, og ikke én kunne rejse sig efter koncerten uden et stort smil – og en lille smule lyst til at danse.

Anni Hansen - Strandby


HISTORIE

Gospel-kids DK koret begyndte i 2015. Det begyndte for at få et kor der kunne gå foran og brande Gospel-kids konceptet. Tidligere havde vi samlet nogle sangere til enkelt stående koncerter, hvilket var en kæmpe succes og derfor var der grundlag for at have et fast kor. De første korledere for koret var Marie Lerche Nygaard og Peter S. Ringgaard.