Gospel-kids Danmarkskoret

GK-DK koret er et kor med håndplukkede sangere fra Jylland og Fyn, der elsker at synge og sprede glæde om troen på Jesus. Derfor synger de sange med et budskab om, hvem Jesus var og er, og hvad han har gjort for alle mennesker.

GK-DK koret kan give en koncertoplevelse for hele familien. Det kan foregå i kirken, i missionshuset, på torvet eller hvor I ser en mulighed. Koret kommer med et dygtigt band og sammen sprudler de af livsglæde.

Har du et lokalt kor, kan vi performe nogle af sangene sammen.

 

Bliv en del af koret

Det er muligt at ansøge om at komme med i GK-DK koret. Man kan sende en video ind fra april til og med juni med dans og sang til en Gospel-kids sang. Send den til DFS-konsulent Elisabeth Holdensen på mail. Start videoen med at præsentere dig med dit navn, alder, og hvor du bor. Syng til singbackmusik, som for eksempel kan findes på YouTube eller Spotify. Der gives svar til alle ansøgere i august.

Kommende koncerter

Søndag den 9. juni kl. 13.00: Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping


Korledere

Elisabeth Holdensen - konsulent i DFS (Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler) pædagog og leder af Aalborg Gospel-kids

Ottilie Haahr Kristensen, professionsbachelor-studerende i Diakoni og socialpædagogik på Diakonhøjskolen i Aarhus.

 

Priser og booking

En koncert med GKDK kan bookes både med og uden band.

Uden band bruges der singback-musik.

Vi kommer med et kor på 8-10 sangere.

Alt efter hvilken model der vælges, har det indvirkning på prisen, der lægger mellem 6.000-11.000.

Kontakt Elisabeth Holdensen for nærmere info og booking, tlf. 2131 5224.

Glæde og taknemlighed

Det er de to ord, som jeg vil bruge som hovedoverskrift efter at have haft besøg af GK-DK koret.

Børnene formåede – på trods af deres unge alder – at gøre de meget vedkommende tekster både levende og seriøse. Man oplever ikke teksterne og sangene som udenadslære, som bliver sunget uden engagement, men hele vejen igennem udstråler børnene i både stemme og udtryk at det, de synger om, er vedkommende og levende for dem.

Teksterne i sangene er tydelige og meget vedkommende i forhold til at leve livet, men også i forhold til at leve livet med Gud, og hele vejen igennem er det afpasset med koreografi, som understøtter sangenes budskab.

Hold op, hvor er de dygtige! At leve og tro på Gud, leveres i børnehøjde, med alt, hvad det indebærer. Der er plads til både dybde, eftertænksomhed og sprudlende glæde – noget som både børn og voksne kan relatere til.

Som ekstra bonus havde børnene et velspillende band med – som igennem både deres spil og udtryk emmede af glæde og entusiasme.

Og hvor er vi imponerede, glade og taknemmelige! Sangen, musikken, dansen og glæden smitter af på os, og ikke én kunne rejse sig efter koncerten uden et stort smil – og en lille smule lyst til at danse.

Anni Hansen - Strandby


Historie

Gospel-kids DK koret begyndte i 2015. Det begyndte for at få et kor der kunne gå foran og brande Gospel-kids konceptet. Tidligere havde vi samlet nogle sangere til enkelt stående koncerter, hvilket var en kæmpe succes og derfor var der grundlag for at have et fast kor. De første korledere for koret var Marie Lerche Nygaard og Peter S. Ringgaard.