Berit Skødt

Hasselhaven 53, 8520 Lystrup
Tlf. 40 91 83 76
Mail

Berit kan kontaktes af ledere, der har brug for hjælp til opstart af Gospel-kids grupper eller har behov for nye idéer eller inspiration i det daglige arbejde. Hun har selv meget erfaring med at være leder i et Gospel-kids kor. Berit er en super god pædagog, der har øje for gode rammer til børn.

Bjarne S. Klitgaard

Kastetvej 72, 4. th., 9000 Aalborg
Tlf. 23 43 45 64
Mail

Bjarne kan kontaktes for sparring og ny inspiration til dit arbejde med Gospel-kids gruppen, eller hvis du har lyst til at starte en gruppe i Region Nord. Bjarne er en erfaren musiker og bandinstruktør, og særligt grupper, der arbejder med live musik til sangene, kan få meget ny inspiration hos Bjarne.

Elisabeth Holdensen

Metavej 10, 9000 Aalborg
Tlf. 21 31 52 24
Mail

Elisabeth kan kontaktes af ledere, der har brug for hjælp til opstart af Gospel-kids grupper eller har behov for nye idéer eller inspiration i det daglige arbejde. Elisabeth har selv sunget meget, både som solist og i kor, hun har skrevet nogle af Gospel-kids sangene, og hun er pædagog med god erfaring med kommunikation med børn.

Linda Kofoed Iversen

Hustedvej 4, Vorgod-Barde, 6920  Videbæk
Tlf. 82 27 12 40
Mail

Linda er Landsleder for IM-musik og ansvarlig for Gospel-kids’ arrangementer og udgivelser. Linda har tidligere været leder for en Gospel-kids gruppe og er helt vild med konceptet, der rummer Gud, børn, sang, bevægelse og livsglæde.

 

Christian Engmark

Spurvevej 11, 3200  Helsinge
Tlf. 27 30 47 27
Mail

Christian er musikkonsulent i LM Nordsjælland og en af vores samarbejdspartnere i Gospel-kids. Er jeres Gospel-kids gruppe tilsluttet LMBU, henviser vi gerne til Christian. Han kan kontaktes for musikalsk sparring og ny inspiration til dit arbejde med Gospel-kids gruppen. Christian er sangskriver, pianist og leder af Nordsjællands Gospel-kids.

 

Birthe Simonsen (Sekretær)

Korskærvej 25, 7000 Frederica
Tlf. 82 27 12 15
Mail

Birthe kan kontaktes ved spørgsmål om Gospel-kids festival, eller sommerlejre. Hun er altid sød og imødekommende, så har du spørgsmål til arrangementer, er det bare at ringe, eller sende en mail.