Aflysning af Gospel-kids Special Festival 2020

Det er med stor beklagelse, at vi har set os nødsaget til at aflyse festivalen pga. corona-situationen. Med de restriktioner og anbefalinger, der lige nu er gældende, ser vi os ikke i stand til at afvikle festivalen.

Gospel-kids Special Festival 2021

Det er vores store håb, at vi vil kunne afholde festivalen næste år. Afsæt derfor gerne den 22.-23. oktober 2021 i jeres kalender.

På styregruppens vegne vil jeg ønske alle et godt efterår.

Linda Kofoed Iversen
Landsleder i IM-musik

 

Gospel-kids Special Festival

Gospel-kids Special er et nyt initiativ for børn med særlige behov og deres familier. På festivalen den 16. -17. oktober 2020 skal vi være sammen om sang, fest og glæde – alle sanser bliver sat i spil, og der er mulighed for at tage relevante hensyn til den enkelte.  

 

 

Vi ønsker at skabe rammer, der fremmer et ligeværdigt samvær mellem børn både med og uden særlige behov. Vi håber, at festivalen kan blive et frirum for familier med børn med særlige behov, hvor de oplever at have tid sammen med hinanden og med andre familier i en lignende situation. Der vil være tilbud om seminar for de voksne, hvor de får mulighed for input til deres familieliv og mulighed for at indgå i et netværk med andre forældre.

Festivalen arrangeres i et samarbejde mellem IM-musikGospel-kidsDFS og Kristelig Handicapforening.

Festivalen slutter med en fest, hvor vi skal synge og danse. Og så får vi besøg af Orla Villekjær og hans gode ven klovnen.

 

 

Postkort - invitationer

Hent postkortet her.

Trykte postkort kan rekvireres på musik(at)imh.dk.

Forside
Bagside

Udvalget

 

 

Kontakt og dirigent

Landsleder i IM-musik
Linda Kofoed Iversen
E-mail: linda(at)im-musik.dk 
Tlf. 8227 1240 / 2295 1476

Konsulent i DFS
Frederik Meyer Olesen

Klinisk Diætist 
Maja Rand

Landsleder for Kristelig Handicapforening
Tove Søgaard

Tilmeldingen åbner tirsdag den 11. august kl. 12