Lørdag den 20. marts 2021

Gospel-kids Satellit Festival

Spørgsmål: ”Hvad er Gospel-kids Satellit Festival?”

Svar: Et sted i Danmark, hvor tilmeldte børn kan deltage i årets Gospel-kids Satellit Festival. Tidspunktet er lørdag den 20. marts 2021 kl. 10.00 – ca. 18.00. Alle tilmeldte børn får en festival-T-shirt og et armbånd, ligesom vi plejer på Gospel-kids Festival. Er det ikke muligt at få plads eller være med i en satellit, kan I også tilmelde jer og afholde en Gospel-kids Satellit Family-Festival hjemme i stuen.

Uanset hvor I befinder jer, så vil I opleve at få dirigent og konferencier på storskærmen. I vil lære nye sange fra Gospel-kids helt nye udgivelse, Fadervor, der bliver præsenteret første gang på denne særlige festival.

Så hold øje med hjemmesiden her – i løbet af uge 1 vil vi have flere informationer klar til jer!

På Gospel-kids komiteens vegne

Linda Kofoed Iversen,
Landsleder for IM-musik

 

Gospel-kids Festival København 2021

Desværre kan vi ikke afholde Gospel-kids Festival i København i den oprindeligt planlagte weekend den 29.-30. januar 2021 pga. corona-situationen. Festivalen er altså aflyst på dette tidspunkt.

Vi arbejder pt. på at lave et alternativ senere på året 2021. Følg med her på hjemmesiden for mere info.

Når der er nyt om festivalen, informerer vi i IM-musiks nyhedsmail. Du kan modtage mailen ved at skrive navn og mailadresse på formularen til højre her. (Det er nemt af afmelde mailen igen).

Vi sender en mail til alle fra Gospel-kids Festival 2020, der har givet os tilladelse til at modtage info om næste Gospel-kids Festival. 

 

 

Festivalleder

Filip Skjerning

Musikkonsulent
IM-musik
E-mail
Tlf. 2993 6996

Kontakt

Birthe Simonsen

Kontorsekretær
IM-Musik
E-mail
Tlf. 8227 1215

 

 


Festival t-shirt
Tre spritnye sange på cd
Korlederworkshop
Giv en gave